Onze werkwijze

Wellington Densmore is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor juristen en bank & verzekering professionals. Door de jaren heen hebben we een geheel eigen werkwijze ontwikkeld die bewezen effectief is en langdurige dienstverbanden oplevert tussen professional en werkgever.

Uw eigen vaste aanspreekpunt

Voordat wij met uw vacature aan de slag gaan, selecteren wij eerst een Wellington Densmore-consultant die op basis van zijn/haar kennis en ervaring het beste bij uw organisatie en uw vacature past. Hij of zij blijft uw vaste aanspreekpunt gedurende het hele traject.

Op maat gemaakt wervingstraject

In In samenspraak met uw consultant bewandelt u een persoonlijk en voor u op maat gemaakt wervingstraject.

  • De betreffende consultant analyseert uw organisatie, de cultuur en de vacature om vervolgens samen met u de wervingsstrategie en de diverse wervingskanalen te bepalen.
  • Professionals die geïnteresseerd zijn in uw vacature worden zorgvuldig gescreend. Met een select aantal professionals voert uw consultant een uitgebreid selectiegesprek. Na afloop van het gesprek ontvangt u een gedetailleerd dossier met daarin het CV van de professional, een persoonlijkheidsanalyse, een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden en een samenvatting naar aanleiding van het selectiegesprek. Uw consultant adviseert u vervolgens per professional over het inplannen van een kennismakingsgesprek met u en/of uw teamgenoten.
  • Na afloop van de kennismakingsgesprekken evalueert u samen met uw consultant de indrukken. Desgewenst kan de consultant ook zelf bij de gesprekken aanwezig zijn, zodat een evaluatie achteraf nog gemakkelijker is. Op basis van de evaluatie selecteert u een of meerdere professionals voor vervolggesprekken met u en/of uw teamgenoten.
  • Tot slot is het tijd voor de definitieve keuze voor de meeste geschikte professional, een arbeidsvoorwaardengesprek en een contractaanbieding. Ook hierbij is de consultant uw persoonlijke adviseur. Het aannametraject ronden we succesvol af met de aanvang van het dienstverband. Heeft u daarna nog vragen? Dan kunt u te allen tijde terecht bij uw consultant.

Doorlooptijd en honorarium

De doorlooptijd van een succesvol wervingstraject is van veel factoren afhankelijk, zoals de specifieke functie eisen en de krapte op de arbeidsmarkt in sommige sectoren. Bij Wellington Densmore ligt de gemiddelde doorlooptijd tussen de 8 weken en 4 maanden. Er zijn echter ook uitschieters naar 12 maanden.

Het honorarium voor een succesvol bemiddelingstraject wordt bepaald aan de hand van een percentage van het bruto jaarsalaris van de geworven professional. Onze diensten worden aangeboden op basis van no-cure-no-pay. Het genoemde honorarium is verschuldigd na afronding van het bemiddelingstraject.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Heeft u op dit moment een vacature en zoekt u hulp bij de invulling daarvan? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-5244488. U kunt uiteraard ook ons contactformulier gebruiken of vrijblijvend uw vacature aanmelden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactpersoon