Toe aan een volgende stap in je carriere?

Wellington Densmore is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor juristen en bank- en verzekeringsprofessionals. Ben jij toe aan je volgende carrièrestap en wil je deze weloverwogen nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Jouw wensen en ambities in kaart

De betreffende consultant van Wellington Densmore is jouw vaste aanspreekpunt; in een uitgebreid persoonlijk gesprek breng je samen met hem of haar in kaart waar je op dit moment staat en waar je uiteindelijk naartoe wilt. Op basis daarvan bekijken we samen wat op dit moment voor jou de beste vervolgstap is. Daarbij bespreken we uiteraard je hard skills, maar ook je soft skills, je privé situatie, je interesses en je wensen qua arbeidsvoorwaarden komen aan bod.

De mogelijkheden op een rijtje

Zodra bekend is wat de beste vervolgstap voor je is, bespreekt jouw consultant een aantal concrete vacatures met je. Jij bepaalt waar je geïntroduceerd wordt en je consultant verzorgt vervolgens jouw introductie. Volledig discreet en anoniem, zodat dit nergens ongewild bekend wordt.

Wil je breder kijken dan de concrete mogelijkheden op dat moment? Jouw consultant gaat actief voor je aan de slag om andere interessante vacatures te vinden.

Succes verzekerd

Het in kaart brengen van jouw ambities en het creëren van mogelijkheden hoort bij ons takenpakket. Maar onze begeleiding gaat verder dan dat. De betreffende consultant helpt je aan alle informatie die nodig is om een sollicitatiegesprek optimaal voor te bereiden. Na elk gesprek volgt een evaluatiemoment met jouw consultant; ook in de fase van arbeidsvoorwaardengesprekken kun je je consultant gebruiken als klankbord.

Geen kosten

Tot slot is het goed om te weten dat onze diensten voor werkzoekenden altijd kosteloos zijn. Ons honorarium wordt betaald door onze opdrachtgevers (werkgevers).

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan eenvoudig in via ons inschrijfformulier of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 524 44 88 en contact@wellington-densmore.com. We gaan graag voor je aan de slag!
Nieuwste Vacatures
in's-Hertogenbosch
€ 2500 - € 3850 | 28 - 40 uur | Ben jij een al enigzins ervaren schadebehandelaar en heb jij ervaring met zowel particuliere als zakelijke klanten? Wil jij werken bij een organisatie waar er volop groei mogelijk is én een zeer goede, fijne werksfeer hangt? Wij hebben iets voor jou! Lees snel verder!
inBreda
€ 2500 - € 3850 | 28 - 40 uur | Ben jij een al enigszins ervaren relatiebeheerder en heb jij ervaring met het adviseren van particuliere klanten? Wil jij werken bij een organisatie waar er volop groei mogelijk is én een zeer goede, fijne werksfeer hangt? Wij hebben iets voor jou! Lees snel verder!
inUtrecht
Ben je op zoek naar een startersfunctie die je persoonlijke groei biedt op zakelijk en commercieel vlak? En vind jij het een uitdaging om professionals te enthousiasmeren en aan je te binden? Ben je sowieso graag in contact met mensen? Reageer dan nu op deze vacature!
inUtrecht
3000 - 3500 | Leaseauto en realistische bonusregeling | fulltime | Recruitment is jouw vak! Met een paar jaar ervaring op de teller ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Word jij de grondlegger van Wellington Densmore in Utrecht? 
inRotterdam
€ 2500 - € 3000 | 32 - 40 uur | Ben jij een gedreven, enthousiaste advocaat en krijg jij energie van afwisseling, uitdagende zaken op zowel internationaal als nationaal gebied? Wij hebben een super leuke vacature beschikbaar, lees snel verder..
inEindhoven
€ 5000 - € 8000 | 36 - 40 uur | Ben jij een ervaren advocaat op het gebied van financiering en zekerheden? Wil jij werken bij een toonaangevend, dynamisch advocatenkantoor?