Voor Werkgevers

Heeft u een vacature binnen uw team van juristen? Of bent u op zoek naar een bank- en verzekeringsprofessional? Verzeker uzelf dan van de beste invulling en kies voor de expertise van Wellington Densmore.

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor juristen en bank- en verzekeringsprofessionals. Onze werkwijze is bewezen effectief.

Wellington Densmore beschikt over een landelijk vestigingennetwerk wat ons een sterke regionale aanwezigheid bezorgt. Hierdoor zijn we altijd dichtbij en kunnen we in heel Nederland voor de juiste match tussen opdrachtgever en professional zorgen.

Verder is Wellington Densmore SNA/NEN4400-1 gecertificeerd.

Mens staat centraal

Onze zorgvuldige werkwijze en mensgerichte benadering vormen onze onderscheidende kracht. Naast kennis en ervaring hechten wij veel waarde aan de persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van kandidaten. Dit betaalt zich terug in een soepele inpassing in uw organisatie: wij zorgen voor kandidaten die in alle opzichten passen binnen uw bedrijfscultuur.

Vacature aanmelden

Heeft u een vacature waarbij u de werving & selectie wenst uit te besteden? Dan kunt u deze vacature eenvoudig bij ons kenbaar maken via het aanmeldformulier.

Een van onze consultants zal contact met u opnemen om onze dienstverlening nader toe te lichten en voor het voeren van een adviesgesprek. Dit adviesgesprek is uiteraard vrijblijvend.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 - 524 44 88 of vul het contactformulier in.
Contactpersoon